Interim oplossingen

Procedure

Op zoek naar een verpakkingskundige om het zwangerschapsverlof van uw medewerksters op te vangen? Dringend een tijdelijke Packaging engineer nodig om uw rendement op uw machines te verbeteren? Groeit uw bedrijf en heeft u behoefte aan structuur met betrekking tot de verpakkingen? Zit u in een veranderingstraject en heeft u tijdelijk behoefte aan extra krachten? Lytz kent de Interim professional die u kan bijstaan in een dergelijke  situatie.

woorden Op korte termijn de juiste expertise in huis

Recruitmentbureau Lytz beschikt over een groot bestand en netwerk aan Interim verpakkingsspecialisten, zodat u  snel over relevante expertise kunt beschikken. Lytz zorgt voor bewaking van de kwaliteit van de specialisten, door regelmatig persoonlijk contact te hebben met de kandidaten en hun ontwikkeling te volgen.

Lytz start elk project met bedrijfsbezoek en persoonlijke gesprekken met de voor de opdracht verantwoordelijke managers. In onderling overleg wordt een functieprofiel opgesteld. Op basis daarvan kunnen wij u op korte termijn een passende specialist aanbieden. Na een definitieve selectie verloopt het zakelijke contact direct via de professional en wordt u niet gehinderd door lastige administratieve oplossingen. Meer weten of op zoek naar een Interim Professional? Neemt u dan vandaag nog contact op met Lytz.