Over Lytz

Over LytzLytz verzorgt recruitment van midden- en hoger kaderpersoneel voor de verpakkingsindustrie. Een kleine, flexibele netwerkorganisatie met een groot bereik. Het recruitmentbureau bemiddelt voor vacatures in de hele verpakkingsketen, van projectmanager en verpakkingstechnoloog tot operations manager en sales director. Lytz werkt voor zowel grote als kleine opdrachtgevers in Nederland en andere Europese landen.

“Matches tot stand brengen waar werkgever en werknemer na jaren nog tevreden mee zijn.” Dat is het streven van Marion Richter, directeur van Lytz en specialist in de recruitment van midden- en hogerkaderpersoneel voor de verpakkingindustrie.

Persoonlijke benadering

Een persoonlijke benadering staat bij Marion Richter voorop. Zij onderhoudt en bouwt actief aan haar omvangrijke netwerk in de verpakkingsbranche en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de verpakkingsindustrie en op de arbeidsmarkt.

Ervaring in verpakkingsbranche

Directeur en oprichtster Marion Richter werkte jarenlang op verschillende niveaus in de verpakkingsbranche. In 2007 startte zij haar eigen recruitmentbureau, in eerste instantie onder een formule van een Duitse netwerkpartner. In 2011 ging zij zelfstandig verder onder de naam Lytz bv. Marion Richter is lid van de Vereniging van Nederlandse Verpakkingskundigen (VNV) en met haar bedrijf Lytz lid van het Nederlands Verpakkingscentrum (NVC).